Chiquitas vår

vi är ikoniska!

Chiquita Brand är det bästa bananvarumärket!

Chiquita är verkligen ett av de bästa bananvarumärkena i hela världen! I över 70 år har våra blå klistermärken varit en garanti för högkvalitativ frukt, en hyllning till glädje, en ikonisk symbol men också ett sätt att berätta vår hållbarhetshistoria genom vår kampanj ”Bakom det blå klistermärket” (Behind the Blue Sticker).

Under hela året kan du hitta vår kollektion av blå klistermärken i begränsad upplaga på våra bananer. Dessa klistermärken är inte bara en symbol för våra bananer av bästa kvalitet – de skapar också roligt och engagerande innehåll med hjälp av unika bilder från artister som Romero Britto och Ricardo Cavolo.

Genom våra klistermärken fokuserar vi på frågor som vi brinner för, som medvetenhet om bröstcancer, och för den här kampanjen omvandlar vi vårt ikoniska blå klistermärke till rosa klistermärken under oktober månad. Under hela månaden distribueras mer än hundra miljoner Chiquita-bananer till livsmedelsbutiker runt om i världen, vilket ökar medvetenheten om bröstcancer bland bananälskare överallt.

Vi kanske är partiska, men vi är säkra på att Chiquita är ett av de bästa bananvarumärkena i världen! Så håll utkik efter alla våra ikoniska klistermärken – de har blivit ett riktigt samlarobjekt!

Upptäck alla Chiquitas blå klistermärken i begränsad upplaga

klistermärken arkiv

2021

Ingrediensklistermärke