Fördelarna med ekologiska bananer

Vi vet alla att fördelarna med bananer är oändliga – och nu kan vi lägga till ”ekologiska” på listan! Om ekologiskt är din grej, glöm inte att lägga till läckra Chiquita ekologiska bananer på din inköpslista så att du aldrig saknar hälsosamma snacks. De har samma premiumkvalitet som vanliga Chiquita-bananer – och är precis lika rika på vitaminer och mineraler som kalium, magnesium och vitamin B6. Och inte att förglömma, omisskännligt söta och ljuvliga!

Be din avdelningschef för frukt och grönsaker att ta in Chiquita ekologiska bananer om din favoritbutik inte redan har dem i sortimentet.

Chiquitas ekologiska bananer produceras på ett sätt som främjar en hållbar och hälsosam livsstil. Innan en produkt kan officiellt märkas som 100% ekologisk måste en av USDA-godkänd certifierare inspektera platsen där den odlas för att säkerställa att odlaren följer alla regler och föreskrifter i USDA:s ekologiska standarder.

Ganska uppenbart men

Gå med i Chiquitas community

  • Anpassade receptval: tillgång till avancerade filter, betygsätt recept, spara dina favoriter i ditt personliga bananutrymme.
  • Privilegierad tillgång till speciella giveaways och tävlingar
  • Ställ in dina kostpreferenser och spara dina mest omtyckta livsstilsartiklar.

Följ med oss!

Gå med i Chiquitas community och få tillgång till ditt personliga bananutrymme!